Parteneri Sixt rent a car

Profita la maxm de masina ta inchiriata prin SIXT!

Colaboram cu cele mai renumite linii aeriene si hoteluri din lume. Pentru asta am creat pagini speciale dedicate acestora.

Te rugam sa vizitezi aceste pagini pentru a te asigura ca nu pierzi cele mai avantajoase oferte.

Linii Aeriene - Parteneri Sixt

Daca intentionezi sa calatoresti cu avionul, sunt sanse ca Sixt sa fie partenerul liniei aeriene alese. Castigi puncte bonus, mile sau pur si simplu reduci costurile inchiriind o masina de la Sixt.

Lufthansa

Lufthansa și Sixt sunt împreună într-un parteneriat care durează de zeci de ani, cu un singur scop comun: de a oferi clienților servicii excelente și oferte atractive.

Austrian Airlines

Austrian Airlines oferă ospitalitate austriacă, un excelent raport preț-performanță și un nivel special de servicii atât în Business class, cât și în Economy class. Ca partener în programul de fidelizare al Austrian Airlines, Miles & More, Sixt oferă prețuri speciale de închiriere pentru pasagerii Austrian Airlines.

Swiss

Câştigaţi mile şi multe altele: 500 de premii Miles & More cu fiecare închiriere*

1.000 de premii Miles & More cu fiecare închiriere de limuzine*

Hoteluri - Partneri Sixt

Sixt colaboreaza cu cele mai prestigioase lanturi hoteliere din lume,punandu-va la dispozitie o gama larga de beneficii in timpul sederii Dumneavoastra.

Drive Sixt, Stay at Golden Tulip Sibiu

Sixt Rent a Car, în colaborare cu Golden Tulip Sibiu, au creat special pentru dumneavoastră pachetele Always Yes Weekend, valabile doar în luna februarie. Sunt inlcuse 2 nopți cazare la Golden Tulip Sibiu pentru 2 persoane și trei zile de închiriere autoturism pentru numai 199 euro, TVA inclus.

Drive Sixt, Stay at Central Park Sighișoara

Sixt Rent a Car, în colaborare cu Hotelul Central Park Sighișoara, au creat special pentru dumneavoastră pachetele Always Yes Weekend, valabile doar în luna februarie. Sunt inlcuse 2 nopți cazare la Hotelul Central Park Sighișoara pentru 2 persoane și trei zile de închiriere autoturism pentru numai 179 euro, TVA incl.

Radisson SAS Hotel and Resorts

Sixt este partner Radisson SAS Hotels & Resorts - parte a Rezidor Hotelgroup, una dintre companiile hoteliere cu cea mai mare creștere din lume. Radisson SAS Hotels & Resorts operează în prezent 155 hoteluri în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Ambasador Hotel

Sixt este partener cu Hotelul Ambasador. Hotelul este situat în centrul Bucureștiului pe unul dintre principalele bulevarde, Bulevardul Magheru, între Piața Romană și Piața Universității . Prin poziția ultracentrală, oferă acces spre toate punctele de interes economic, comercial, de afaceri și turistic - cu numeroase posibilități de divertisment în Centrul istoric ușor accesibil doar printr-o plimbare de relaxare.

Residence Hirscher

Sixt este partener Residence Hirscher. Reședinta Hirscher, un concept nou de apartament-hotel ultramodern, este situată în centrul istoric al Brașovului.

Mai multi partneri Sixt

In afara liniilor aeriene si hoteluri, Sixt colaboreaza cu multi alti parteneri interesanti.

24-7 Dental

Sixt este partener 24-7 Dental. Clinica 24/7 Dental isi propune sa reinventeze domeniul stomatologic, iar in acest scop vine in intampinarea pacientilor cu servicii stomatologice de cea mai buna calitate. Gama de servicii stomatologice este complexa, de la estetica dentara pana la tratamente endodontice si profilaxie.