FlexiLease

Criza economică a trecut, dar aveţi nevoie de timp să vă convingeţi singur. Până atunci, în privinţa necesarului auto, Sixt New Kopel a creat un produs perfect aşezat pe nevoile voastre de astăzi: FLEXI LEASE!

FLEXI LEASE, soluţia de optimizare a parcului auto, vine în sprijinul companiilor cu un sistem de plată avantajos, fără a le solicita asumarea unor angajamente pe termen lung, astfel încât acestea să îşi deruleze optim activitatea inclusiv într-o perioadă economică pe care o consideră incertă.

Dacă urmează să lansaţi un nou proiect dar nu ştiţi pe ce perioada urmează să se desfăşoare şi nici de câţi angajaţi şi autovehicule aveţi nevoie pentru buna implementare...

… FLEXI LEASE este răspunsul!

Beneficiaţi de flexibilitate totală utilizând, la tarife avantajoase, un autovehicul închiriat din flota Sixt New Kopel pentru orice perioadă consideraţi necesară (minim 1 lună). În orice moment, când compania simte că poate şi că este momentul să facă un angajament de utilizare auto pe termen lung (minim 24 – maxim 57 luni), puteţi semna cu Sixt New Kopel un contract de leasing operaţional. Noi vom furniza autovehiculele pe care le doriţi.

Activarea produsului pentru compania dumneavoastră are doar avantaje: în cazul în care decideţi să nu transformaţi închirierea într-un contract de leasing, nu există niciun fel de penalizări

Doar avantaje pentru FLEXI LEASE:

ECONOMIC

Este unicul produs din piaţă prin care folosiţi o maşină pe termen scurt sau mediu şi economisiţi bani pentru un contract pe termen lung.

PERSONALIZAT

Fiecare contract Flexi Lease are în spate o ofertă personalizată pentru cerinţele clientului care îl activează.

ASIGURAT

Prin plata unei singure rate lunare aţi acoperit tot, de la folosinţa maşinii, servisare, până la asigurările RCA şi CASCO.

STANDARDE SIXT

Orice maşina pe care o veţi lua de la noi este în perfectă stare, mai mult, respectă standardele Sixt aferente unei maşini de închiriat - puţini kilometri la bord şi echipare standard ce asigură un confort optim.

PROFIT

Puteţi conduce autovehiculul /autovehiculele de care aveţi nevoie şi puteţi colecta în contul dumneavoastră peste 2.000 euro/maşina, proveniţi din diferenţa de valoare între rata lunară de închiriere şi cea de leasing operaţional (pentru maxim 6 luni de perioadă initială).

CONTROL

Control perfect asupra mobilităţii şi a afacerii tale. Pentru o ofertă personalizată în funcţie de cerinţele dumneavoastră, contactaţi un specialist Sixt Leasing Operaţional: Tel: 021 9400 E-mail: [email protected]