Drive Sixt, Stay at Golden Tulip Sibiu

Sixt Rent a Car, în colaborare cu Golden Tulip Sibiu, au creat special pentru dumneavoastră pachetele Always Yes Weekend, valabile doar în luna februarie. Sunt inlcuse 2 nopți cazare la Golden Tulip Sibiu pentru 2 persoane și trei zile de închiriere autoturism pentru numai 199 euro, TVA inclus.

Drive Sixt, Stay at Central Park Sighișoara

Sixt Rent a Car, în colaborare cu Hotelul Central Park Sighișoara, au creat special pentru dumneavoastră pachetele Always Yes Weekend, valabile doar în luna februarie. Sunt inlcuse 2 nopți cazare la Hotelul Central Park Sighișoara pentru 2 persoane și trei zile de închiriere autoturism pentru numai 179 euro, TVA incl.

Radisson SAS Hotel and Resorts

Sixt este partner Radisson SAS Hotels & Resorts - parte a Rezidor Hotelgroup, una dintre companiile hoteliere cu cea mai mare creștere din lume. Radisson SAS Hotels & Resorts operează în prezent 155 hoteluri în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Ambasador Hotel

Sixt este partener cu Hotelul Ambasador. Hotelul este situat în centrul Bucureștiului pe unul dintre principalele bulevarde, Bulevardul Magheru, între Piața Romană și Piața Universității . Prin poziția ultracentrală, oferă acces spre toate punctele de interes economic, comercial, de afaceri și turistic - cu numeroase posibilități de divertisment în Centrul istoric ușor accesibil doar printr-o plimbare de relaxare.

Residence Hirscher

Sixt este partener Residence Hirscher. Reședinta Hirscher, un concept nou de apartament-hotel ultramodern, este situată în centrul istoric al Brașovului.