Oferte speciale pentru pentru companii mici si mijlocii

Ce spun partenerii nostri despre Sixt:

“Să lucrăm cu Sixt a fost întotdeauna o experiență plăcută. Ne-am mutat flota auto la Sixt anul trecut și nu regretăm acest lucru. Serviciile pe care ni le pun la dispoziție sunt corecte, foarte rapide și de ajutor. Serviciul clienți și suportul echipei Sixt sunt cele mai apreciate.”

Mihaela Mathe, Executive Manager OSSN

" Să lucrezi cu Sixt este un parteneriat care ne-a redus costurile și timpul pentru business-ul nostru. Pentru ultimii 3 ani lucrăm cu Sixt și nu avem niciun regret. Servicii de înaltă calitate, eficiență și siguranța la volan sunt cele mai importante aspecte pe care le-am căutat într-o colaborare de acest tip."

Cristian Ciripeala, Responsabil Logistica SofMedica

Acesta este Sixt. Compania de inchirieri auto numarul 1 din Germania.

Fondat în 1912, Sixt a devenit în Germania cea mai mare și cea mai bună companie de închirieri de autoturisme și utilitare. Cu o flotă numeroasă de vehicule, Sixt poate răspunde oricărei nevoi a business-ului dumneavoastră.

FLEXI LEASE, soluția de optimizare a parcului auto, vine în sprijinul companiilor cu un sistem de plată avantajos, fără a le solicita asumarea unor angajamente pe termen lung. Activarea produsului pentru compania dumneavoastră are doar avantaje: în cazul în care decideți să semnați un contract de leasing operațional va rambursăm diferența între rata de rent a car și rata de leasing operațional. Vă oferim astfel flexibilitatea în a economisi bani pentru un contract pe termen lung.

Află mai multe despre Flexi Lease

Flota Sixt se concentrează pe o calitate înaltă a vehiculelor care asigură acea siguranță pe care afacerea ta poate conta.

Specialistii Sixt pentru intreprinderile mici

Sixt vă oferă un produs de neegalat pentru propietarii de afaceri mici din România!

Pentru a ajuta întreprinderile mici să încerce produsele noastre, Sixt a implementat o ofertă specială care vă oferă un cont nou Sixt cu 25% reducere pentru primele patru închirieri.

Ți-l arăt pe al meu, dacă și tu mi-l arăti pe al tău!

Una dintre cele mai mari economii potențiale a costuri este atunci când vine vorba despre gestionarea flotei. Chiar dacă acest lucru reprezintă o reducere a costurilor de combustibil folosind flota noastră eficientă și tânără, prețurile noastre competitive ori timpul economisit pe care nu îl mai petreceți cu administrarea flotei – Sixt vă are acoperiți. Pur și simplu ne oferiți tarifele voastre din acest moment și o istorie a booking-urilor din ultimele 6 – 12 luni de la furnizorul dumneavoastra actual și vă vom oferi tarife personalizate care vă vor pune pe drumul spre succes.

Contact us