Locații SIXT din întreaga lume
2000+
locații din întreaga lume
105+
țări
SIXT in România

SIXT in Europa
SIXT Global

Sixt rent a car România

Sixt are la nivel national peste 15 birouri de inchiriere auto, cu o buna raspandire si acoperire locala. Cele mai multe dintre birourile noastre de inchiriere sunt situate in cadrul aeroporturilor din tara, precum: Arad, Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Iasi, Oradea, Suceava, Sibiu, Targu Mures sau Timisoara. Pe langa centrele de inchiriere din principalele aeroporturi din tara, punem la dispozitia clientilor nostri o oferta larga de autoturisme si la birourile din centrul orasului in Brasov, Bucuresti sau Sibiu.
Sixt rent a car iti pune la dispozitie solutia optima pentru o flota flexibila daca esti in cautarea unui autovehicul comercial.

Aeroporturi România cu locatiile SIXT

Afișează mai mult

Locatii inchirieri auto in România

Afișează mai mult

Servicii de inchiriere auto in Europa

Sixt are constant promotii pentru destinatii la nivel international. Toate acestea sunt actualizate cu regularitate pentru a va pune la dispozitie autoturisme la tarife reduse. Pentru clientii care calatoresc in cele 105 tari in care Sixt are birouri de inchiriere am pus la dispozitie serviciul de inchiriere online, pentru a putea consulta disponibilitatea autoturismelor de care au nevoie. Fie ca veti calatori in Germania, Olanda, Elvetia, Franta sau Spania, consultati oferta online Sixt, rezervati autoturismul conform bugetului dumneavoastra: clasa economica, clasa medie, SUV-uri, masini sport si chiar limuzine, iar la destinatie preluati autoturismul de la reprezentantii biroului local Sixt.
Afișează mai mult

SIXT la nivel international

Sixt rent a car pune la dispozitie serviciile sale de inchirieri auto la nivel national si international in peste 2200 de statii din peste 105 tari. Furnizor de servicii premium de mobilitate, Sixt inchiriaza clientilor sai autovehicule din toate clasele: de la automobile de clasa mica - clasa economica, pana la autoturisme de clasa medie, SUV-uri, minivan, masini sport si chiar limuzine.
Afișează mai mult